Paket som bokas på förfrågan till [email protected]

 

Foodiewalk / vandringspaket för livsnjutare
För er som älskar att vandra men också att njuta av spännande mat erbjuder vi tillsammans med två kända matdestinationer på Österlen, Drakamöllan Gårdshotell och Tastecelebration en alldeles speciell upplevelse. Med Skåneleden som utgångspunkt har vi skapat ett vandringspaket  där en storslagen naturupplevelse inramar spännande matupplevelser.

Paketet inkluderar två övernattningar med eftermiddagskaffe vid ankomsten och en spännande meny på kvällarna. Efter middagen väntar en skön natts sömn i dubbelrum innan det är dags att fylla på energidepåerna med en stor frukost.

I paketet ingår också en rejäl matsäck som vi anpassar efter årstid och väderlek. På vintern en rykande varm soppa, på sommaren en matig sallad, nybakat bröd, färsk frukt och något sött till kaffet.

Med på vandringen tar man bara matsäcken och det nödvändigaste. Övrigt bagage ser vi till att det finns på plats när ni kommer fram.

Läs mer om paketet här:

Pris från: 5300kr/p

 

 

 

 

 

 

3-dagars Cykelpaket längs Skånes östra kust
Hållbart planerad med möjlighet att komma med cykeln på tåget både ut och hem. I detta paket har vi plockat ihop tre små, charmiga hotell med trevliga restauranger belägna på lagom cykelavstånd längs Sydostleden @Kivikstrand @kastanjelund & @bodelssons.se . Längsta dagsetappen är 3,5 mil och bör passa både de som cyklar elcykel och de vardagsmotionärer som cyklar någon form av hybridcykel. Cykelspåret går på både asfalt och grusväg och är väl utmärkt och även om det finns backigare delar så är hela denna bit av leden uppmärkt som lätt till medel på sydostledens hemsida.
Längs Skånes östra kustlinje finns mycket att upptäcka och det bjuds många tillfällen för att stanna och njuta av både bad, fika och små butiker. I paketet ingår sammanlagt tre övernattningar med del i dubbelrum med frukost samt en tre rätters meny på varje hotell. Paketet är bokningsbart med start tisdagar till torsdagar från Simrishamn eller omvänt från Bromölla
Bokas via mail [email protected] eller till oss på [email protected]

 

 

 

 

Golfpaket
Kombinera ett av våra boendepaket med golf på Degeberga-Widtsköfle GK eller Kristianstad GK i Åhus.
Ni bokar själva in era starttider på vald bana och betalar själva greenfeen på plats till banan.

För grupper från 10p, kontakta oss gärna för en offert.

 

 

 

 

 

 

Gropahålet

 

 

 

Stranden

 

 

 

Golf

Incheckning mellan 15-18 om inget annat överenskommits

Ni kan avboka gratis fram till 2 dagar före ankomst. Ni kommer debiteras den första natten vid avbokning inom 2 dagar före ankomst. Om ni inte dyker upp förbehåller vi oss rätten att debitera er för hela vistelsen.

Meddela oss gärna vilken tid ni önskar att äta, annars kommer ni bli tilldelade en middagstid. Vi öppnar kl 18.00 i vår restaurang.

Vi ser gärna att ni även meddelar eventuell specialkost/allergi i förväg.