Kastanjelund

Skånska kustens smultronställen, cykla - smaka - bo

Skånska kustens smultronställen!
Cykla - smaka - bo

 

Övernattningspaket för finsmakare längs östra Skånes vackra kust från Kivik via Yngsjö till Tosteberga. Övernattning och trerättersmeny på små utvalda hotell längs vägen och lån av cyklar för upptäcksfärd på orten ingår under totalt tre dagar. Bokningsbart maj tom september med start onsdagar eller torsdagar.
 

Priset 5999kr/pp är ett frånpris i delat dubbelrum beroende på rumstillgänglighet och datum. Bokas via [email protected]

I detta paket har vi plockat ihop tre små, charmiga hotell med trevliga restauranger belägna på lagom avstånd längs Skånes vackra östkust. För att ni ska hinna upptäcka mer av omgivningen så står enkla standardcyklar redo för er vid incheckningen så ni snabbt kan ta er runt till lokala sevärdheter, marknader, butiker, caféer eller badplats. 

Till kvällen serveras en härlig trerättersmeny med lokala smaker och ni övernattar i våra fina, rofyllda och personliga rum. Efter frukosten kanske ni vill ta en liten tur på cykeln igen innan ni lämnar den och tar er vidare till nästa destination. 

Kivikstrand Badhotell: Kivikstrands badhotell är byggt 1879 och här sover ni gott bredvid havet efter en härlig middag och kanske ett kvällsdopp vid bryggan. Låna cykel och trampa till Kiviks musteri och fynda i fabriksbutiken eller ta en promenad i Stenshuvud nationalpark. Den som söker lång vit sandstrand tar cykeln 1 km norrut och njuter av Vitemölla strand. Frukosten serveras vid bordet och ger en smak av Skåne. Allt hemgjort eller producerat lokalt.

Kastanjelund: Kastanjelund är en charmig trelängad gård från 1900-talets början mitt i pittoreska byn Yngsjö. Här har vi närheten till både skog och hav.

Unna er ett avbrott i vardagen och njut av vårt Gårdspaket. Efter incheckning kan ni njuta av Yngsjös natursköna läge med havet på promenadavstånd eller upptäck omgivningarna på cykel. Kanske en tur in till Åhus, eller koppla av i vår salong med en god bok och beställ något gott att dricka från baren. Här bjuds ni även på eftermiddagskaffe mellan kl 15-17 På kvällen serveras ni en trerättersmeny som våra kockar har tillagat på säsongens råvaror. Kvällen avslutas med kaffe och sötsak.

Bodelssons by the Sea - det lilla ekohotellet för vuxna. En kombination av Skånes bästa övernattning och förstklassig mat i en rofylld havsnära miljö. Hotellet ligger vid Skånes enda skärgård i norra Hanöbukten. Det finns åtta ljust inredda rum med plats för 16 – 25 gäster. Samtliga rum har egna uteplatser eller stora balkonger med privata ingångar från trädgården. Här är en sommar-öppen pool, två varma kar, boulebana och åtta cyklar till utlåning. Till oss kommer du om du gillar konceptet med god mat på bra ekologiska råvaror med viltkött och fisk på menyn och ett vegetariskt alternativ. Vi står för omsorgen och maten och du som gäst kan luta dig tillbaka i en lugn och härlig miljö. Under vistelsen ingår kaffe & kakor, fri tillgång till poolen samt en timme i varmbad utomhus och ett glas bubbel.